O NAMA

Blue Electronic


Blue Electronic d.o.o. je osnovan u Beogradu 1992. godine. Tokom višedecenijskog rada u oblasti industrijske, profesionalne I kućne elektronike uspešno smo realizovali više od 70 000 intervencija. Ovi projekti pokrivaju širok spektar softverskih i hardverskih rešenja primenjenih u različitim industrijama.
Naš kvalitet je prepoznat kako od strane naših inostranih partnera koji su nam ukazali poverenje dajući nam generalna zastupništva za tržište Srbije, , tako i domaćih klijenata sa kojima imamo konstantnu i uspešnu poslovnu saradnju i čija se lista referenci proširuje svakim danom.
Cilj nam je da koristeći kako sopstveno znanje i iskustvo, tako i znanje, iskustvo i kvalitet naših stranih partnera odgovorimo na Vaše zahteve i ponudimo pravo rešenje za vaše standardne i specifične kvarove I zastoje u proizvodnji.
Blue Electronic d.o.o. je svojim uspešnim poslovanjem od 1992. godine pa do danas prerastao u renomirani CENTAR industrijske elektronike sa izuzetno širokim asortimanom usluga.
Svrstava se u red prvih i vodećih u Srbiji za remont frekventnih regulatora, servo uređaja I interaktivnih panela, jedan smo od pionira u oblasti servisiranja matičnih ploča za klima uređaje
Raspolažemo sa preko 30.000 različitih elektronskih komponenata. Uspostavili smo saradnju sa preko 500 firmi iz naše zemlje i sa preko 100 iz inostranstva. Isporučili smo desetine hiljada uspešno popravljenih uređaja kupcima širom naše zemlje: velikim industrijskim sistemima za proizvodnju i održavanje elektronskih uređaja i mašina u procesima proizvodnje, servisima za popravku radio, video, TV i ostalih elektronskih uređaja, fakultetima i stručnim školama.
U proteklom periodu uložili smo mnogo vremena, znanja i rada trudeći se da remontujemo veliki broj elektronskih uređaja, da prikupimo što više informacija i podataka o zamenama i tehničkim karakteristikama i da poslovni prostor organizujemo prema svetskim standardima kako bi elektroniku učinili dostupnijom i približili je Vama, našim klijentima.
Naš stalni zadatak je da daljim radom i neprekidnim zalaganjem klijenti budu uvek zadovoljni našim uslugama.
Vaše poverenje je podsticaj za naš dalji rad.
S poštovanjem, Vaš
Blue Electronic doo
Scroll to Top